left module 2

Vijver Center

De Goudwinde wil naast een speciaalzaak vooral een trefplaats zijn waar de beginnende en ervaren vijver- en tuinliefhebber uitgebreid en professioneel geïnformeerd en geadviseerd wordt over de nieuwste trends.

left module

Bonsai Center

In het Bonsai Center kunt u terecht voor uw aankoop van prachtige binnen en buiten bonsai-bomen, maar ook alles voor de verzorging van de bonsai.

Nieuwsbrief

Duid aan voor welke nieuwsbrief
u zich wenst in te schrijven:

Vijvercenter

U vindt bij ons een brede waaier in vijver- en tuinspecialiteiten. De Goudwinde wil naast een speciaalzaak vooral een trefplaats zijn waar de beginnende en ervaren vijver- en tuinliefhebber uitgebreid en professioneel geïnformeerd en geadviseerd wordt over de nieuwste trends.
In de ruime showroom wandelt u letterlijk doorheen de productenlijn van De Goudwinde. Zo kunt u uw vijver- en tuindroom spiegelen aan de ervaring en het vakmanschap van de Goudwinde.Door steeds op zoek te gaan naar de nieuwste trens op internationale beurzen kunnen we u deze steeds informeren naar het beste voor uw vijver.

Bonsaicenter

Vanaf maart 2014 wordt De Goudwinde ook bonsai-specialist. U kunt er terecht voor uw aankoop van prachtige binnen en buiten bonsai-bomen, maar ook alles voor de verzorging van de bonsai vindt u bij De Goudwinde.De bonsai uit alle windhoeken van de wereld zijn reeds binnen.
U zal er ook een ruim assortiment exclusieve tuinbomen treffen: Acers, juniperus titles, nigra, ilex crenata, allen winterhard.
Bonsai koopt u best bij een specialist, De Goudwinde kan u zeker bijstaan met alle nodige advies voor de verzorging van uw bonsai.